Bij Bitcoin Prime kunt u geld storten met een debetkaart of bankrekening. Deze betaalmethoden worden ook ondersteund bij eToro. Echter, eToro staat u ook toe om fondsen te storten met een creditcard, evenals e-wallets Paypal, Skrill, en Neteller.

Passief beleggen

Bitcoin Prime is een 100% doe-het-zelf cryptocurrency broker. Dit betekent dat je 100% verantwoordelijk bent voor het kiezen van welke cryptocurrencies te kopen en te verkopen, en wanneer. Dit is waarschijnlijk voldoende voor de overgrote meerderheid van de beleggers in het Verenigd Koninkrijk. U kunt aan de slag bij Bitcoin Prime door op de onderstaande link te klikken! https://www.indexuniverse.eu/nl/bitcoin-prime-ervaringen/

Als u echter het type persoon bent dat een passieve vorm van inkomen zoekt – misschien omdat u niet helemaal weet wat u aan het doen bent, springt eToro eruit. Dit komt omdat het platform twee innovatieve functies biedt – Copy Trading en CopyPortfolios.

etoro crypto copyportfolio’s

Bezoek eToro Nu
Cryptoassets zijn zeer volatiele ongereguleerde beleggingsproducten. Geen EU beleggersbescherming.

De functie Copy Trader stelt u in staat om te kiezen uit duizenden winstgevende eToro gebruikers, die u vervolgens kunt kopiëren like-for-like.

Bijvoorbeeld, u besluit om £ 500 te investeren in een cryptocurrency handelaar die consistente rendementen heeft gemaakt sinds hij lid werd van het platform
Als de handelaar in kwestie 10% van zijn portefeuille in Bitcoin investeert, zou u hetzelfde doen.
Dit betekent dat er voor €50 aan Bitcoin aan uw eigen portefeuille zou worden toegevoegd
De CopyPortfolio-functie op eToro maakt passief beleggen ook mogelijk, maar werkt iets anders. Dit komt omdat deze portefeuilles worden beheerd door het eToro-team. Dit betekent dat de aanbieder zal bepalen welke activa aan de portefeuille moeten worden toegevoegd, wanneer te kopen, wanneer te herbalanceren, en wanneer te verkopen. Er zijn twee CopyPortoflios bij eToro die zich uitsluitend richten op cryptocurrencies, terwijl anderen zich concentreren op aandelen en ETF’s.

Bij Bitcoin Prime bestaat er niets zoals de Copy Trader of CopyPortfolio functies, wat betekent dat het platform niet geschikt zal zijn als u wilt profiteren van een passieve vorm van inkomen.

De Verdict
Samenvattend, er is geen twijfel dat Bitcoin Prime een van de beste cryptocurrency brokers in de ruimte is. Dit wordt gevalideerd door de meer dan 35 miljoen geverifieerde rekeninghouders die het onder zijn riem heeft.

De belangrijkste attracties hier zijn een super gebruiksvriendelijke ervaring, ondersteuning voor Britse bankpassen en bankoverschrijvingen, en een veilige en beveiligde manier om toegang te krijgen tot stapels populaire digitale valuta’s.

Als u echter op zoek bent naar de beste manier om cryptocurrencies te kopen in het Verenigd Koninkrijk, vond onze Bitcoin Prime Review 2022 dat eToro veruit de betere optie is.

Dit komt omdat de FCA-gereguleerde makelaar u in staat stelt om cryptocurrencies commissievrij te kopen. Bovendien biedt eToro extra betaalmethoden – zoals creditcards en e-wallets, evenals volledig geautomatiseerde cryptocurrency handelsdiensten.

U kunt aan de slag bij eToro door op de onderstaande link te klikken!