Bitcoin-prisene kom innenfor bare 3% av den høyeste tiden under sen handel på tirsdag, mens analytikere klatrer for å forutsi neste topp.

I et trekk som bidro til det allerede monumentale rallyet, berørte Bitcoin-prisene $ 19.400 under sen handel tirsdag 24. november. Dette er bare 3% unna toppet på $ 20K som kom i desember for nesten tre år siden.

Siden den gang har eiendelen trukket seg kraftig tilbake i en tilbaketrekning på $ 700 til midten av $ 18K-nivået der den for tiden handler. Med fremdrift fremdeles i favør, ser analytikere og handelsmenn på den neste mulige toppen.

CNBC touts $ 74K Bitcoin

Under rallyet 2017/2018 var vanlige medier kjent for å spre frykt, usikkerhet og tvil (FUD) over noe de virkelig ikke klarte å forstå. Spesielt CNBC ble kjent som et mothandelssignal som når nyhetsutvalget forutslo en pumpe, ville BTC dumpe og omvendt.

I den siste utgaven av Trading Nation intervjuet kanalen et par handelsmenn som begge hadde veldig positive ting å si om kongen av krypto.

Grunnlegger av TradingAnalysis.com, Todd Gordon, brukte Elliot Wave teori for å måle flokkmentalitet og markedssentiment. Han la til at den femte bølgen akkurat har startet nå, noe som vil resultere i en ny heltid i 2021. På spørsmål om en prisforutsigelse la han til;

“Jeg kan ikke tro at jeg kommer til å gå ut på CNBC og si dette, men det handler om $ 74.000. Elliott-bølgen passer veldig bra sammen med … Fibonacci-multipler. Hvis den ønsker å komme til kort, kan den gå til 61% av dette målet, som bare er på $ 34 000. ”

PayPal Driving Adoption

Mark Tepper, president og administrerende direktør i Strategic Wealth Partners, kommenterte også handelsshowet og sa at før PayPal og andre store selskaper kom inn behandlet han Bitcoin som enhver annen spekulativ investering, med et lite beløp.

“Det som alltid har holdt meg tilbake fra å være en direkte bitcoin-okse, har virkelig vært denne mangelen på bred adopsjon. Men … adopsjon skjer og de brukerne, de PayPal- og Square-brukerne, de kjøper mer bitcoin enn det som faktisk treffer markedet på daglig basis, ”

Han la til at Bitcoin kan være Tesla i 2021, og sier at det muligens kan nå $ 100 000 innen utgangen av neste år. Det passer absolutt med andre modeller og spådommer som lager-til-strøm, som også forutsier tredobbelte tall i løpet av det neste året eller så.